PROFIEL

Specialisatie 
Product Owner, Scrum Master, Agile, Scrum, growth hacking, customer journeys, IT-teams, UX design, MVP, startup, lean product development.

Opleiding  
BSc. International Business Administration, MSc. Supply Chain Management


Werkervaring 
Nutricia, Freelance, MyMiniFactory


Klanten 
Rabobank.com, CB, OHRA, Eneco

OVER ANNE

Anne is niet zo maar een Product Owner. Zij voelt zich oprecht thuis in een internationaal werkveld. In de Londense start up scene werkte ze aan voor diverse tech companies varierend van 3D-printing on demand tot SaaS oplossingen. Na een periode in Madrid en Barcelona, landde ze weer in Amsterdam, 
 
Begrijpen en verbinden staan hierbij centraal. Anne staat voor begrip van de gebruiker en deze inzichten vertalen naar digitale producten. Het vormen van verbindingen tussen product en klant, en binnen haar team zelf, vormt de basis van haar aanpak. 

Anne is een zelfstarter – je laat haar los en je weet dat er niet lang daarna geleverd gaat worden. Waarom zij dit kan? Een echte ondernemersmentaliteit drijft haar in haar dagelijkse werk. 

Vanzelfsprekend is Anne doordrenkt met een agile mentaliteit, zij zicht thuis en heeft ze alle benodigde opleidingen in de pocket. 

Waar ze echt vrolijk van wordt? Een deep dive in de customer journey van jouw klant en dat omzetten naar een digitaal succesvol product. 

Skills

Anne haar sterke kanten

 
 

Diensten

Wat Anne voor jullie kan betekenen

 
 

Cases

De opdrachten van Anne

Rabobank.com

Een bank voor en door klanten.

jaarverslag.png

Jaarverslag Rabobank

Scrum Master voor Jaarverslag 

empty.png

Eneco

Product Owner voor digitaal platform

Wil je meer weten over Anne en haar beschikbaarheid?