Over Ayla

Communicatie hoeft niet ingewikkeld te zijn! Dat vindt Ayla de belangrijkste les die ze tijdens haar master Communicatie & Organisatie heeft geleerd en waarop zij al haar stappen baseert. De eenvoud terugbrengen in ingewikkelde teksten, vraagstukken of processen is daarom haar streven. Waarom moeilijk doen, als het ook makkelijker kan?

Daarnaast is ze gewoon groot fan van AH Basic. Als Health- & Fitgirl eet ze erg gezond, maar haar guilty pleasure zijn die chemische gele vanille toetjes van AH Basis. Maar laten we eerlijk zijn, van wie is dat geen guilty pleasure?

De afgelopen jaren heeft Ayla zich ontwikkeld als allround content & communication specialist. Bij GiftForYou/Wonderbox heeft ze diverse projecten uitgevoerd: van contentmigraties tot aan redesign van verpakkingen of het opstellen en uitvoeren van communicatiestrategieën. Het werd tijd voor diepgang en die heeft Ayla gevonden in de online wereld. Voor Noun is ze nu als Online Content Specialist bij Rituals bezig met contentcampagnes voor alle internationale websites. Haar creativiteit en natuurlijke aanleg voor organiseren en plannen komt daarbij goed van pas!

PROFIEL

Specialisatie: Content
Opleiding: Communicatie & Organisatie aan de Universiteit Utrecht
Werkervaring: Little Soho, GiftForYou/Wonderbox
Klanten: Rituals

 

SKILLS

Ayla haar sterke kanten

 
Ayla_skills.png
 

DIENSTEN

Wat Ayla voor jullie kan betekenen

 
 

Wil je meer weten over Ayla en haar beschikbaarheid?