Over Bob

Bob is de Rotterdammer in ons overwegend Amsterdam georiënteerde clubje. Zijn ouders hebben hem meegesleurd naar Dordrecht, maar toen hij zelf keuzes mocht maken; zo snel mogelijk weer terug naar zijn geboortestad Rotterdam. 

Nadat Bob een tijd bij het WODC (Wetenschappelijk Onderzoeks- en Documentatie Centrum van ministerie van Veiligheid en Justitie) gewerkt heeft, is hij bij de Nederlandse Energie Maatschappij terecht gekomen. Daar kwamen zijn persoonlijke vaardigheden 'sociaal, gestructureerd en goede communicatieve vaardigheden' goed van pas als coach op de klantenservice afdeling. Later kwamen zijn andere skills als 'nauwkeurig en analytisch' goed van pas binnen het IT-team als tester. Deze kennis en vaardigheden zet Bob nu in bij Rituals als Quality Assurance / tester vanuit Noun. 

Wat niet veel mensen weten van Bob is dat hij filmfreak (2000 dvd's geordend op genre en alfabet in zijn mancave) is. En natuurlijk heb je dan in een film gespeeld. Een echte Bollywood film. Als dokter. Briljant.

PROFIEL

Specialisatie: QA / Tester
Opleiding: Sociologie aan de Erasmus Universiteit.
Werkervaring: WODC, NLE, Rituals
Klanten: Rituals

 

SKILLS

Bob zijn sterke kanten

 
Bob.png
 

DIENSTEN

Wat Bob voor jullie kan betekenen

 
 

Wil je meer weten over Bob en zijn beschikbaarheid?