PROFIEL

Specialisatie: Product Ownership, Agile denken en doen, Scrum, Online Visie & Stakeholder Management
Opleiding:  HBO/WO Denk & Werkniveau (CE / New Media / Communicatie / Technische Bedrijfskunde)
Werkervaring: Minimaal 3 jaar in een vergelijkbare functie in het digitale speelveld
Kenmerken: sterke communicator, kritisch, energiek, commercieel, klantgedreven, organisatie sensitief. 
 

OVER JOU

Jouw kracht is tweeledig: je durft iets te vinden van het digitale product waar je aan werkt en je geeft daarbij tegelijkertijd je stakeholders een centrale rol. Het managen van je stakeholders is dus één van je prioriteiten. Je bent daarbij flexibel, ruimdenkend en denkt in oplossingen - omdat je vindt dat die er altijd zijn. 

Inhoudelijk weet je om te gaan met vraagstukken rondom communicatie, marketing, mobiel, service en innovatie die naast het online kanaal ook de organisatie raken of in beweging moeten krijgen. Je bemoeit je met de online strategie van het bedrijf, wordt er onderdeel van of bent deze aan het vormen. Je ziet uitdagingen in groter wordende projecten en vraagstukken die strategischer worden. Je wordt intensief betrokken bij de start van een nieuw project waarin de strategie, aanpak en architectuur nog bepaald moet worden. Als Product Owner wordt van je verwacht dat je op de hoogte bent van de mogelijkheden, beperkingen en ontwikkelingen op het gebied van online techniek en marketing.

Diensten

Welke rol kan jij aannemen

 
 

Wat wij jou bieden

 
 

We bieden je de kans om binnen A-merken super gave online projecten op te pakken. Dat maakt niet alleen jouw werk interessant maar zorgt er ook voor dat jouw werk gebruikt en gezien wordt door velen. Daarnaast bieden we je een inspirerende omgeving waarin je mee kan lopen met onze zusjes en synergie van onze competenties kan ervaren.

  • Invulling van de vacature Product Owner is op basis van 40-uur per week.
  • Een salarisbudget wat past bij je kennis en ervaring.
  • Ongekend goede werksfeer. Je komt binnen de community van Noun waarbij je kan sparren met collega's, deelnemen aan Meetups, deelnemen aan trainingen en kennis kan uitwisselen.
  • Ruimte voor het uitvoeren van nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, maand of jaar bij ons werkt.
 

Wil je meer weten over de functie of het team waar in je komt te werken?