Over Mariëlle

Deze vrolijke en enthousiaste (#fitgirl) Product Owner zingt moeiteloos al uw klassiekers mee. Mariëlle is begonnen als Jurist, via Arag en Otravo vloog ze zo de Agile wereld in. In deze wereld beschrijft ze zichzelf als iemand die mensen verbindt. Niet met verband, maar als personen. Ze haalt haar energie uit het samen met mensen van alle disciplines, iets tofs neer te zetten.

Bij Otravo was Mariëlle Product Owner voor een compleet redesign van de website. Van tekentafel, tot A/B testen tot realisatie en optimalisatie. Ze is gewend om met gedecentraliseerde teams te werken, en deze te vormen tot goed samenwerkende teams. Bij Greetz was ze verantwoordelijk voor het optimaliseren van het e-fulfilment proces. Daar haalde ze uiteindelijk geen voldoening meer uit, en heeft Noun haar kunnen inlijven.

Sterke kanten: Analytisch. Goede commerciële en communicatieve vaardigheden. Proces optimalisatie. En dus zingen. En reizen. Mariëlle is het liefst iedere vrije dag die ze heeft in het buitenland. Of het nu België, Brunei of Brazilië is.

PROFIEL

Specialisatie
Product Owner E-Commerce, de zingende Product Owner
Opleiding:
Rechten
Werkervaring:
Greetz, Otravo
Certificaten
Professional Scrum Product Owner
Professional Scrum Master

 

SKILLS

Mariëlle haar sterke kanten

 
Marielle_skills.png
 

DIENSTEN

Wat Mariëlle voor jullie kan betekenen

 
 

Wil je meer weten over Marielle en haar beschikbaarheid?