Ons verhaal

Noun is opgericht in 2015 vanuit de gedachte dat projecten en producten sneller, eenvoudiger en beter gerealiseerd kunnen worden. De uitdaging zit vaak niet in een uitgebreide strategie maar juist in de tactiek van realisatie waarin kennis, systemen, stakeholders en processen samenkomen.

Daarom heten we Noun! Een naam waar we trots op zijn (ondanks dat de klanten van de Nuon ons regelmatig weten te vinden). Een ‘noun’ is een ‘zelfstandig naamwoord’. Kortom: een element van een zin dat zijn betekenis ontleent aan de andere delen in dezelfde zin. Laat dit nou net zijn waar wij onze naam aan te danken hebben.

Het slaat namelijk op wat we doen: Noun zorgt ervoor dat losse elementen samenkomen en met elkaar zorgen voor resultaat van betekenis.

Hoe we het zien

Als je altijd aan je klant denkt, zorg je voor een goede digitale dienstverlening. Zo word en blijf je relevant. Stop nooit met dingen beter doen, dat is onze overtuiging.

Noun is gespecialiseerd in het neerzetten van de ideale omstandigheden voor digitale productontwikkeling. Wij werken bij voorkeur Agile, maar begrijpen dat niet alle organisaties daar al zijn. Daarom bouwen wij bruggen, werken we Agile als het kan (of ‘waterval’ als het moet), zolang er maar waarde kan worden toegevoegd.

Dat doen we niet op afstand. Een Noun-er draait mee in jouw organisatie en wordt deel van jouw team. Want door samen uitdagingen aan te gaan kun je ook de organisatie laten groeien.

Wij vinden dat goede voorbereiding het halve werk is. Daarom nemen we eerst jouw organisatie onder de loep. We kijken kritisch naar de communicatie-, organisatie- en productieprocessen. Waar liggen de verbeterkansen? Het doel: Vertrouwen krijgen in het soepel en sneller ontwikkelen van nieuwe producten en het creëren van waarde voor je klanten.

Zo realiseren we jouw app of website en zorgen we voor de beste klantervaring. Want die duurzame band met jouw klanten, daar doe je het voor.

Wie we zijn

Noun-ers denken niet alleen met je mee, maar pakken ook aan en pakken door. Dat maakt dat je met een Noun-er niet alleen kennis in huis haalt, maar ook een gedreven kracht die iets voor jou klaarspeelt. Dat vanuit een positieve instelling en een winnaarsmentaliteit.

Dat stelt ons in staat om in elke organisatie te aarden en de rol in te vullen waar jij om vraagt. Dankzij de uiteenlopende specialismen van ons team, zetten wij de juiste Digital Delivery Expert in die past bij jouw project in de juiste fase van de Product Lifecycle.

Lees meer over hoe wij werken