Product Owner bij Noun

 
 
 

Jouw Uitdagingen

 

Voor onze opdrachtgevers zijn we vaak op zoek naar goede Product Owners. Ben jij iemand die de organisatie van een opdrachtgever snel leert kennen, hun doel begrijpt en op zoek is naar een uitdagende interim klus? Kom dan bij ons netwerk en leer en spar met collega's. 

Jouw kracht is tweeledig: je durft iets te vinden van het digitale product waar je aan werkt en je geeft daarbij tegelijkertijd je stakeholders een centrale rol. Het managen van je stakeholders is dus één van je prioriteiten. Je bent daarbij flexibel, ruimdenkend en denkt in oplossingen - omdat je vindt dat die er altijd zijn. 

Inhoudelijk weet je om te gaan met vraagstukken rondom communicatie, marketing, mobiel, service en innovatie die naast het online kanaal ook de organisatie raken of in beweging moeten krijgen. Je bemoeit je met de online strategie van het bedrijf, wordt er onderdeel van of bent deze aan het vormen. Je ziet uitdagingen in groter wordende projecten en vraagstukken die strategischer worden. Je wordt intensief betrokken bij de start van een nieuw project waarin de strategie, aanpak en architectuur nog bepaald moet worden. Als Product Owner wordt van je verwacht dat je op de hoogte bent van de mogelijkheden, beperkingen en ontwikkelingen op het gebied van online techniek en marketing.


Over Jou

 

 • Je hebt ervaring als Product Owner/ Product Manager in een Agile omgeving. 
 • Minimaal 3 jaar relevante ervaring op het gebied van mobile & online in een rol waarbij je verantwoordelijk was voor (een deel van) de realisatie.
 • Je bent organisatie sensitief. Je kunt je snel inleven in de uitdagingen van een organisatie, weet je snel aan te passen aan de cultuur en vormt onderdeel van het team.
 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van bij voorkeur Commerciële Economie, Nieuwe Media, Industrieel Ontwerp, Digitale communicatie of Technische Bedrijfskunde.
 • Je bent klantgedreven, je kan je inleven in onze klanten en de klanten van onze klanten. 
 • Je bent een risk taker (lees: niet roekeloos). Je durft keuzes te maken en voor de gevolgen in te staan.
 • Je hebt energie, een commerciële focus en een gedrevenheid met betrekking tot elk project binnen je bereik.
 • Je communiceert sterk en je bent goed in het opstellen van onderzoeksvragen. Daardoor weet je snel en volledig wat iemand bedoelt.

Wat wij jou bieden

 

We bieden je de kans om binnen A-merken super gave online projecten op te pakken. Dat maakt niet alleen jouw werk interessant maar zorgt er ook voor dat jouw werk gebruikt en gezien wordt door velen. Daarnaast bieden we je een inspirerende omgeving waarin je mee kan lopen met onze zusjes en synergie van onze competenties kan ervaren.

 • Invulling van de vacature Product Owner is op basis van 40-uur per week.
 • Een salarisbudget wat past bij je kennis en ervaring.
 • Ongekend goede werksfeer. Je komt binnen de community van Noun waarbij je kan sparren met collega's, deelnemen aan Meetups, deelnemen aan trainingen en kennis kan uitwisselen.
 • Ruimte voor het uitvoeren van nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, maand of jaar bij ons werkt.